top of page

CONFIDENCE BOOSTER DAYS 2022

Eén dag werken aan je zelfvertrouwen en uitstraling

Het nieuwe schooljaar start in september en dit kan best wel spannend zijn. Misschien start je wel op een nieuwe school in het voortgezet onderwijs, of ga je nu naar de bovenbouw op de basisschool.


Hoe ga je om met al die nieuwe indrukken? Hoe maakt je straks vrienden? En wat zullen anderen wel niet van je denken?

Allemaal goede vragen die jij of je kind kan hebben voor de start van het nieuwe schooljaar. Onder andere deze vragen zullen we behandelen op de Convidence Booster Day van Op De Mat.

Deze ééndaagse training voor leerlingen vanaf groep 6 basisonderwijs tot en met de tweede klas voortgezet onderwijs, is opgezet om je zelfvertrouwen en uitstraling een extra duw (Boost) te geven. Er wordt in groepsvorm op een psycho fysieke manier gewerkt. Dit houdt in dat we doormiddel van doen en ervaren, werken aan je zelfvertrouwen, zelfbeeld en uitstraling. Dit doen we bijvoorbeeld door actieve spelletjes, stoei- en boks oefeningen.

Programma:

9:30 inloop
10:00 start training
12:30 lunch
13:15 vervolg training
16:30 einde training

Er zijn meerdere dagen mogelijk en de groepen worden ingedeeld op leeftijd en schoolklas. De training dag zal plaatsvinden op een locatie in Zwolle, in de laatste twee weken van de zomervakantie op de donderdag, vrijdag of zaterdag (18 – 19 – 20 – 25 – 26 – 27 augustus).

Volwassenen en jongeren die ook één dag met volledige focus willen werken aan hun zelfvertrouwen, zelfbeeld en uitstraling kunnen ook contact opnemen. Binnenkort zal er ook een Convidence Booster Day voor jullie worden ingepland!


Concreet:

  • 1 dag werken aan zelfvertrouwen en uitstraling

  • Doelgroep: groep 6 basisschool t/m 2e klas voortgezet onderwijs

  • Datums: 18 – 19 – 20 – 25 – 26 – 27 augustus

  • Inclusief Gezonde lunch


ACTIE:

De eerste 10 aanmeldingen krijgen €10,- korting! Hierdoor kost deze dag geen €95,- maar slechts €85,-.

Voor meer informatie en aanmelden, kom ik graag in contact met je.

_J6A6518_edited.jpg
Confidence Booster Days: Welkom
bottom of page