top of page
onzichtbaar voor templates: Blog2 Custom Feed
Weerbaarheidstraining mei 2022.jpg

GROEPSTRAINING WEERBAARHEID JEUGD V.A. 9 JAAR

Groepstraining voor kinderen vanaf 9 jaar in het Cultuurhuis in Stadshagen, Zwolle

Op 13 mei 2022 start er een groepsweerbaarheidstraining in Zwolle. Deze training is bestemd voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar (groep 6,7 en 8 basisschool) die graag willen groeien in hun weerbaarheid.

Tijdens 9 bijeenkomsten van een uur gaan de kinderen op een psychofysieke manier werken aan thema's die binnen weerbaarheid vallen. Zo worden onder andere de volgende competenties behandeld: Zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten, Assertiviteit, grenzen aangeven en NEE of STOP zeggen, Stevig in je schoenen staan en de kracht van ademhaling, Samen werken, reflecteren op eigen gedrag en natuurlijk plezier maken.

Psychofysiek of ervaringsgericht werken betekend in de praktijk dat er werkvormen worden aangeboden waarmee de deelnemers iets actief gaan doen en ervaren. Door deze ervaringen met elkaar te bespreken, wordt er geleerd om naar jezelf te kijken en wat jouw gedrag voor effect heeft op jezelf, de ander en de situatie. 

Voor meer informatie en aanmelden mag je de contact knop hieronder gebruiken!

onzichtbaar voor templates: Over

CONFIDENCE BOOSTER DAY(S)

In de laatste twee weken van de zomervakantie organiseren we meerdere Confidence Booster Days! 

Dit zijn eendaagse trainingen voor leerlingen vanaf groep zes basisschool tot en met de tweede klas voortgezet onderwijs. De perfecte Boost voor de start van het nieuwe schooljaar waarin wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en uitstraling

Gebruik onderstaande knop voor meer informatie.

_J6A6518_edited.jpg
onzichtbaar voor templates: Over
bottom of page